top of page
Catering til fester og  Konfirmationer - 2023

Hele 2023

|

Djursland, Mols og Midtjylland

Catering til fester og Konfirmationer - 2023

Vi leverer, anretter og præsenterer maden - altid frisklavet, italiensk inspireret og økologisk.

Tickets are not on sale
See other events

Tid & Sted

Hele 2023

Djursland, Mols og Midtjylland

Om Arrangementet

Når du booker catering til konfirmation eller fest, kan menuen laves på tre forskellige måder. Som buffet, som delemad på  bordene eller potionsanrettet.

Vi sørger for maden og anretningen - og ønsker i personale til servering herudover, kan dette bestilles ved booking.

Vores menu koster 295,- pp. og er inklusiv levering og anretning. Ved specielle ønsker, send en mail eller besked med forspørgsel herom - det meste kan lade sig gøre.

Vælg én forret, hovedret og dessert.

Forreter:

Antipasti - grøn og rød pesto, diverse bruschetta, oliven og grillede grøntsager

Tomatsuppe med ricotta, ristede mandler og basilikum

Kold ærtesuppe med ristede valnødder, ærteskud og toscansk trøffelolie

Pil-selv rejer og jomfruhummere fra Ebeltoft havn med dressing

Molssalat - med rå, grillede og syltede økologiske grøntsager fra Mols, med vinagrette og certificeret laks

Grønkålssalat - med cremet feta, granatæble,  bagte rødbeder, friske æbler og ristede valnødder

Caprese - lokale økologiske tomater, italiensk mozzarella, friske basilikumblade og balsamico glace

Friskbagt økologisk ciabattabrød følger med til alle forretter

Hovedretter:

Pasta con funghi - frisk bpndpasta med svampe, fløde og friskrevet parmesan

Ravioli -  med spinat/riccota, pyntet med bagt squach, spiselige blomster, dråber af grønkålspesto og friskrevet parmesan

Risotto - med ærter, ærteskud og parmesan

Antipasti som hovedret - med italienske oste, diverse pesto og tapenader, syltede artiskokker, bruschetta, oliven og grillede grøntsager

Desserter:

Panna cotta - med årstidens bær, revet hvid chokolade og mynte

Chokolademousse - med jordbær og revet mørk chokolade

Gulerodskage - med vanille/citroncreme og frisklavet crumble

Del denne begivenhed

bottom of page