top of page
Catering til fester og Konfirmationer - 2023

Hele 2023

|

Djursland, Mols og Midtjylland

Catering til fester og Konfirmationer - 2023

Vi leverer, anretter og præsenterer maden - altid frisklavet, italiensk inspireret og økologisk.

Tickets are not on sale
See other events

Tid & Sted

Hele 2023

Djursland, Mols og Midtjylland

Om Arrangementet

Når du booker catering til konfirmation eller fest, kan menuen laves på tre forskellige måder. Som buffet, som delemad på  bordene eller potionsanrettet.

Vi sørger for maden og anretningen - og ønsker i personale til servering herudover, kan dette bestilles ved booking.

Vores menu koster 295,- pp. og er inklusiv levering og anretning. Ved specielle ønsker, send en mail eller besked med forspørgsel herom - det meste kan lade sig gøre.

Vælg én forret, hovedret og dessert.

FORRETER

ANTIPASTI

Grøn og rød pesto, diverse bruschetta,

oliven og grillede grøntsager

TOMATSUPPE

Med ricotta, ristede mandler og basilikum

KOLD ÆRTESUPPE

Med ristede valnødder, ærteskud

og toscansk trøffelolie

PIL-SELV REJER OG JOMFRUHUMMER 

Fra Ebeltoft havn med dressing

MOLSSALAT

Med rå, grillede og syltede økologiske 

grøntsager fra Mols, med vinagrette

og certificeret laks

GRØNKÅLSALAT

Med cremet feta, granatæble,  bagte 

rødbeder, friske æbler og ristede valnødder

CAPRESE

Lokale økologiske tomater, italiensk mozzarella,

 friske basilikumblade og balsamico glace

Friskbagt økologisk ciabattabrød

følger med til alle forretter

HOVEDRETTER

PASTA CON FUNGHI

Frisk bpndpasta med svampe, fløde

og friskrevet parmesan

RAVIOLI MED SPINAT/RICOTTA

Pyntet med bagt squach, spiselige blomster,

dråber af grønkålspesto og friskrevet parmesan

RISOTTO

Med ærter, ærteskud og parmesan

ANTIPASTI SOM HOVEDRET 

Med italienske oste, diverse pesto og tapenader,

syltede artiskokker, bruschetta, 

oliven og grillede grøntsager

DESSERTER

PANNA COTTA

Med årstidens bær, revet hvid

chokolade og mynte

CHOKOLADEMOUSSE

Med jordbær og revet mørk chokolade

GULERODSKAGE

Med vanille/citroncreme

og frisklavet crumble

Del denne begivenhed

bottom of page