søn. 14. feb.

|

Aarhus

Madkursus - Centralitaliensk tema

De toscanske klassikere pryder menuen, hvor alt fra lokale vine og retter laves helt fra bunden. Men der er også lavet plads til en af Umbriens stoltheder, hvor simplicitet og respekt for de bedste råvarer - er nok til at skabe en helt fantastisk ret. Kurset og Italiensk mad er for alle niveauer.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Madkursus - Centralitaliensk tema

Tid & sted

14. feb. 2021 19.00 – 23.00

Aarhus, Silkeborgvej 41, 8000 Aarhus, Danmark

Menu - Molscaféen

Menuen er sammensat af egnsretter fra flere forskellige regioner i Centralitalien.

Vi laver alle retterne helt fra bunden, hvorefter der bliver god tid til at nyde maden med vine fra selvsamme regioner.

Aftenens forløb

19.00 Ankomst, velkomst og et glas vin

I de hold man er tilmeldt, laves alle retter samlet. Vi starter med gennemgang af aftenens menu, opskrifter og rækkefølge tingene skal sættes igang. Der vil både være mulighed for at spise samlet eller i de grupper man har tilmeldt dig.

23.00 Tak for idag og buona serata.

Region & Menu

- Toscana: Bruchetta misti - risten hjemmebagt brød med tomat/basilikum, grillede pepperfrugter og ristede svampe

- Toscana (Maremma) Ravioli riccota/spinaci - hjemmelavet ravioli med ricotta/spinat fyld - vendt i pesto

- Umbrien: Lenticchie con salsicce - linser med italiensk pølse, rødvin og tomat

- Toscana: Biscotti (Cantuccio) - italienske småkager med mandler

- Lazio: Espresso - frisklavet på italienske espressokander

Pris alt inkl.: 995,-/pp.

(Ønsker du at give oplevelsen som gave, skrives dette i tilmeldingsblanketten under "tilføj kommertar" - herefter modtager du gavekort pr. mail i pdf-format)

Tilmelding

Start med at udfylde tilmeldingsblanketten.

Du modtager kort efter en bekræftelse på tilmelding samt konto- & mobile pay nummer til betaling.

Afbestilling kan gøre helt indtil 7 dage før arrangementet mod fuld refundering.

Grundet Covid-19 vil der maksimalt være 20 pladser.

Del denne begivenhed