lør. 27. feb.

|

København

Madkursus - Norditaliensk tema

Norditalien er kendt for rigtig mange klassikere, som er spredt rundt til hele Verden. På dette madkursus går vi tilbage til rødderne og laver de verdenskendte retter helt fra bunden, som de laves hvor de blev skabt. Kurset og italiensk mad er for alle niveauer.

Madkursus - Norditaliensk tema

Tid & sted

27. feb. 2021 19.00 – 23.00

København, Åboulevard 12, 2200 København, Danmark

Menu - Molscaféen

Menuen er sammensat af egnsretter fra flere forskellige regioner i Norditalien. 

Vi laver alle retterne helt fra bunden, hvorefter der bliver god tid til at nyde maden, med vine fra selvsamme regioner.

Aftenens forløb

19.00 Ankomst, velkomst og et glas vin 

I de hold man er tilmeldt, laves alle retter samlet. Vi starter med gennemgang af aftenens menu, opskrifter og rækkefølge tingene skal sættes igang. Der vil både være mulighed for at spise samlet eller i de grupper man har tilmeldt dig.

23.00 Tak for idag og buona serata.

Region & Menu

- Piermonti: Grissini - brødstænger med sesamfrø

- Ligurien: Pesto alla genovese - grøn pesto af parmesan, pinjekerner, olivenolie, basilikum

- Lombardiet: Rissotto alla Milanese - risotto med safran og parmesan

- Emilie-Romagna: Fettuccine & ragu bolognese - hjemmelavet bredbåndspasta med bolognese simret i lokal rødvin

- Valle d’aosta: Panna cotta - flødedessert med hindbær og hvid chokolade

Pris alt inkl.: 995,-/pp.

(Ønsker du at give oplevelsen som gave, skrives dette i tilmeldingsblanketten under "tilføj kommertar" - herefter modtager du gavekort pr. mail i pdf-format)

Tilmelding

Start med at udfylde tilmeldingsblanketten.

Du modtager kort efter en bekræftelse på tilmelding samt kontonummer og mobile pay nummer til betaling. 

Afbestilling kan gøre helt indtil 7 dage før arrangementet mod fuld refundering.

Grundet Covid-19 vil der maksimalt være 20 pladser.

Del denne begivenhed