Februar - juni

|

Mols, Ebeltoft og omegn.

Organic og italiano - hver fredag og lørdag i og omkring Ebeltoft

Fra 01. februar kan du hver fredag og lørdag bestille med afhentning eller levering - frisk og økologisk mad. Menuen er lille, så der altid er tid til at kræse om hver eneste ret. Maden kan afhentes/leveres alle fredage og lørdage mellem 11.00-12.00 til frokost og mellem 17.00-18.30 til aftensmad.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Organic og italiano - hver fredag og lørdag i og omkring Ebeltoft

Tid & sted

Februar - juni

Mols, Ebeltoft og omegn.

Menu - Molscaféen

Menu gældende fra 01. feburar til 31. maj 2022.

Alle grøntsager, pasta, brød, olie mm. er ALTID økologisk.

Alt laves fra bunden og friskt til hver bestilling. 

Jeg leverer, anretter og præsenterer efter ønske.  

For booking udfyld formularen - og få bekærftelse indenfor få timer.

Alle priser er inkl. levering og anretning - min. seks personer.

Efterår/vinter menu: 

Forretter 85,- 

Snacks

Grøn pesto, rød pesto, oliven tapenade og hvidløgsristet ciabattabrød  

Antipasti  

Oliven fra Sicilien - 2 stk. bruchetta med ricotta & grillet peberfrugt - friskskåret parmesan - mozzarella m. olivenolie  

Varm tomatsuppe m. ristede mandler og basilikum  

Friskfanget jomfruhummer fra Ebeltoft havn med ristet økobrød og dressing  

Hvidvinsdampede blåmuslinger fra Limfjorden

Sæsonens farverige salat med vinagrette  

Friskbagt langtidshævet ciabattabrød  25,-

Hovedretter 95,- 

Lasagne med rødvin og parmesan  

Pasta m. laks og tomat  

Pastasalat med grønkålspesto og grønt  

Ærterisotto med trøffelolie  

Dessert  65,-

Panna cotta med bærkompot og hvid chokolade  

Kold rødgrød med crunch  

Chokolademousse med honningristede pærer og mandler

Julefrokost menu:

Min julemenu er fyldt med både friske retter inspireret af Mols Bjerge og italienske juleretter - begge dele  naturligvis med økologiske råvarer. 

Forretter

Økologisk salat med friskfangede rejer

Parmigiana di finocchi di natale - bagt fennikel med parmesan

Hovedretter 

Pasta salmone - økologisk pasta med certificeret laks og spinat

Lasagne med svampe, rødvin, ristet pancetta og parmesan 

Desserter

Julerisotto med appelsin

Panna cotta med kirsebær og hvid chokolade

Biscotti - småkager med mandler, citronskal og vanille

For andre menu ønsker, send en forespørgsel.

Send en forespørgsel

Skriv dato for arrangementet, antal kuverter og ønsker menu - så modtager du et svar i løbet af 24 timer.

Del denne begivenhed