søn. 24. jul.

|

San Ruffino, Casciana Terme Lari

Toscansk drømmerejse med Andrea Bocelli LIVE

For andet år i træk, arrangerer jeg den ultimative Toscanarejse. Omringet af det smukkeste Italien har at byde på - danner Villa di Cara rammerne for en uge med toscansk luksus og mulighed for oplevelser du aldrig vil glemme.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Toscansk drømmerejse med Andrea Bocelli LIVE

Tid & sted

24. jul. 14.00 – 31. jul. 10.00

San Ruffino, Casciana Terme Lari, 56035 San Ruffino, Casciana Terme Lari, Province of Pisa, Italien

Menu - Molscaféen

Oplev Toscana som Toscana skal opleves. I den guddommelige Villa di Cara er der egen pool, privat tennisbane, park og udsigt over den smukke natur. Omringet af gamle berømte Toscanske byer og vinmarker - er der nok at opleve på denne rejses syv dage.'

Du har mulighed for opleve Andrea Bocelli LIVE i Lajatico, kun 25 min. fra Villa di Cara. Årets eneste toscanske Bocelli koncert, er en fast begivenhed og foregår på det smukke udendørs Teatro del Silenzio - stilhedens teater - som ligger placeret lige nedenfor Andreas barndomsby, Lajatico.

I løbet af ugen vil der også være mulighed for både mad- og pastakursus med Wannabe Italiano, vinsmagning med antipasti på en af toscanas bedste vingårde - og for alle, en stor fælles velkomstmiddag på ankomstdagen.

Praktisk information:

Rejsedatoer: 24/07 - 31/07 - 2022

Inklusiv i rejsen:

- 7 nætter i single- eller dobbeltværelse på Villa di Cara

- Velkomstmiddag på ankomstdagen lavet og serveret af Wannabe Italiano

- Croissant, kaffe, juice og frugt hver morgen

Mulighed for tilkøb af:

- Billet til Andrea Bocellis årlige livekoncert i Lajatico (850,- dkk)

- Vinsmagning med tilhørende antipasti på en af områdets bedste vingårde (400,- dkk)

- En aften med pastakursus og fælles madlavning i villaen, hertil lokal toscanske vine - arrangeret af Wannabe Italiano (400,-)

Pris:

Per person i singleværelse: 7.995,-

Per person i fælles dobbeltværelse: 6.495,-

Alle værelser har eget badeværelse.

Villa di Cara består af 8 værelser - 5 med dobbeltsenge, 2 med to singlesenge og 1 med én singleseng. Rejser du alene og ønsker du at dele værelse med en anden alene-rejsende, kan du ønske dette ved at sende en mail til wannabeitaliano@hotmail.com

Villa di Cara består derudover af delekøkken, flere smukke spisestuer og et stort smukt udendørs areal med pool, park og tennisbane.

Ønsker du billeder af Villa di Cara kan du enten finde dette på Facebook i gruppen "Wannabe Italiano" eller ved at sende en mail til wannabeitaliano@hotmail.com

Ikke inklusiv i rejsen:

- Fly tur/retur. Pisa lufthavn ligger kun 30 min. kørsel fra Villa di Cara.

- Transport til/fra lufthavn og koncert. Det anbefales at man lejer en bil, da Toscana er fantastisk at kører rundt i og da offentlig transport ikke anbefales. Desuden er billeje billig i Italien. Der vil dog være mulighed for transport til/fra lufthavn og koncert, pris mm. afhænger af ankomstlufthavn. Send mail til wannabeitaliano@hotmail.com for mere info om pris mm. samt ved spørgsmål til fly/billeje.

Der oprettest en Facebook-gruppe for de rejsende, der ønsker løbende info og mulighed for på tværs at deles om bil eller andet. Denne gruppe tilbydes du at komme med i efter tilmelding.

Betalingsbetingelser og aflysningspolitik:

Ved tilmelding udfylder formularen her på siden og efterfølgende betales et depositum på 1.500,-/ per person for at bekræfte tilmelding.

Herefter modtages bekræftelse og kvittering via mail.

Betaling af det resterende beløb kan enten betales fuldt ud umiddelbart efter tilmelding, eller deles op i tre rater som betales hhv.  01/02, 01/03 og 01/04. Depositum fratrækkes det resterende beløb til betaling.

Du modtager naturligvis kvittering for hver betaling. 

Der kan afbestilles med fuld refundering indtil 3 måneder før rejsens start og mod 50% refundering ind til 30 dage før ankomst. Dette gælder dog ikke depositum.

Ved aflysning pga. Covid-19, er der fuld refunering helt indtil afrejsedato.

Del denne begivenhed