top of page

Vi elsker oplevelser
Vi elsker at skabe oplevelser - og altid omkring italiensk kultur og mad. Smuk musik, simpel mad, smukke rammer - det er udgangspunktet for alt vi skaber hos Wannabe Italiano.

- lør. 11. feb.MolsCaféenKom til en uforglemmelig tasting aften på MolsCaféen, med massevis af italienske specialiteter og vine. Brændeovnen tændes op og Andrea Bocelli underholder i højttalerne.
- lør. 04. mar.FrilandRigtig rigtig god mad handler om gode råvarer og tilberedning - ikke om pris. På dette madkursus skal vi lave fantastisk hverdagsmad med økologiske råvarer, til samme pris som en frysepizza.
- søn. 05. mar.FrilandPå dette kursus, lærer du både at lave flere forskellige slags pasta helt fra bunden og klassiske italienske retter med selvsamme pasta. Det hele naturligvis med lokale økologiske råvarer - og lækre italienske vine og økologiske øl og vand.
- fre. 19. majFrilandPå dette kursus, lærer du både at lave flere forskellige slags pasta helt fra bunden og klassiske italienske retter med selvsamme pasta. Det hele naturligvis med lokale økologiske råvarer - og lækre italienske vine og økologiske øl og vand.
- lør. 20. majFrilandPå dette kursus, lærer du både at lave flere forskellige slags pasta helt fra bunden og klassiske italienske retter med selvsamme pasta. Det hele naturligvis med lokale økologiske råvarer - og lækre italienske vine og økologiske øl og vand.
- Flere datoersøn. 18. jun.MolsCaféenSøndag står i familie og venners tegn - og vi serverer vores Family Style menu, med delefade og delemad hele dagen, både til frokost og aftensmad.
- tor. 22. jun.MolsCaféenKom og smag fantastiske vine og oste fra Italien til "Torsdags tasting" på MolsCaféen.
- Flere datoersøn. 25. jun.MolsCaféenSøndag står i familie og venners tegn - og vi serverer vores Family Style menu, med delefade og delemad, hver søndag til både frokost og aftensmad.
- tor. 29. jun.MolsCaféenKom og smag hjemmelavet pesto og tapenade af de bedste råvarer og fantastiske oliven og olivenolie fra flere italienske regioner.
- Flere datoersøn. 02. jul.MolsCaféenSøndag står i familie og venners tegn - og vi serverer vores Family Style menu, med delefade og delemad hver søndag til både frokost og aften.
- tor. 06. jul.MolsCaféenEmilia-Romagna regionen er verdenskendt for flere ting. To af disse, er Balsamico di Modena og den originale parmesan Parmigiano Reggiano. På denne tasting skal du smage den absolut højeste kvalitet.
- Flere datoersøn. 09. jul.MolsCaféenSøndag står i familie og venners tegn - og vi serverer vores Family Style menu, med delefade og delemad hver søndag til både frokost og aftensmad.
- tor. 13. jul.MolsCaféenKom og smag fantastiske vine og oste fra Italien til "Torsdags tasting" på MolsCaféen.
- Flere datoersøn. 16. jul.MolsCaféenSøndag står i familie og venners tegn - og vi serverer vores Family Style menu, med delefade og delemad hver søndag til både frokost og aftensmad.
- tor. 20. jul.MolsCaféenKom og smag hjemmelavet pesto og tapenade af de bedste råvarer og fantastiske oliven og olivenolie fra flere italienske regioner.
- Flere datoersøn. 23. jul.MolsCaféenSøndag står i familie og venners tegn - og vi serverer vores Family Style menu, med delefade og delemad hver søndag til både frokost og aftensmad.
- tor. 27. jul.MolsCaféenEmilia-Romagna regionen er verdenskendt for flere ting. To af disse, er Balsamico di Modena og den originale parmesan Parmigiano Reggiano. På denne tasting skal du smage den absolut højeste kvalitet.
- Flere datoersøn. 30. jul.MolsCaféenSøndag står i familie og venners tegn - og vi serverer vores Family Style menu, med delefade og delemad hver søndag til både frokost og aftensmad.
bottom of page