top of page
Buffet

Catering

Catering behøver ikke være dårlig mad i dårlig emballage. Vi tror på at catering skal være frisklavet, præcis som hvis du besøger vores restaurant. Derfor nøjes vi ikke med at leverer vores mad - vi anretter og præsenterer også altid maden, så du og dine gæster får smuk og frisklavet mad - både hvis det er hjemme i privaten eller hvis det er til en stor fest i et lejet lokale.

Intet bringer mennesker sammen som mad - og netop derfor er mad for os ikke et produkt, men en oplevelse.

Vi tror på at det ikke skal være dyrt at få kvalitet og service. Derfor er vi altid og helt gratis, med ude at levere og anrette maden. Vi tilbyder også serveringspersonale -

og kan derfor stå for alt fra en lille sommerfest med 10 gæster til et stort bryllup.

Er du i tvivl om noget eller har du særlige ønsker, så skriv endelig til os her på siden.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder tre forskellige former for catering.

Den klassiske servering med tjenere, 3-5 retter og smuk portionsanretning.

Vores favorit - delefade på bordene også kendt som family-style servering.

Buffet - en masse lækre retter hvor gæsterne selv kan tage det de har mest lyst til.

Drikkevarer

Når du bestiller catering, har du også mulighed for at bestille drikkevarer. Vi tilbyder alt fra økologiske øl, sodavand og safte til italienske kvalitetsvine. Du kan vælge alt fra enkelte glas eller flasker - til "tá selv bar" for dig og dine gæster.

Vi køber forskellige, men altid gode vine og har alt fra rød til hvid og rosé - og en sød Moscato til desserten.

Vores øl-udvalg er bredt og dækker over både hvede, mørke, lyse, bitre - og altid økologisk.

Vores safte udgør alt fra økologiske rabarbersafte til hyldeblomst og jordbær. Hvis du er til brus - har vi både økologisk cola, æblsebrus, hyldeblomst med brus, appelsin og hindbær.

Hvad har vi brug for fra dig?

For at vi kan sikre den bedste og mest friske mad til dig og dine gæster - har vi brug for adgang til serveringsskåle (med mindre i ønsker vi medbringer egne) og et komfur hvis i har bestilt risotto, pasta eller andet varmt mad. Ønsker i selv at anrette og klargøre maden, afleverer vi naturligvis maden lige til at gå til.

Vi bruger altid kun bæredygtigt og nedbrydeligt engangsmateriale - så vil du helst bare have det hele leveret klar til servering, kan du gøre dette med god samvittighed.

Se vores menuer

bottom of page